Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Mad Men’-stjerne bliver ny Sabrina (Skolens Heks)

‘Mad Men’-stjerne bliver ny Sabrina (Skolens Heks)

09/01/2018 | Flixfilm

Det er blot en måned siden, at den amerikanske streamingtjeneste Netflix kunne afsløre, at de laver en ny version af tv-serien ‘Sabrina: Skolens Heks’ / ‘Sabrina the Teenage Witch’, der var en stor succes i midt 90’erne samt vist på dansk tv.

Nu kan Netflix imidlertid annoncere, at hovedrollen som den nye “Sabrina” er tilfaldet den 18-årige Kiernan Shipka (billedet), som formentlig bedst kendes som Sally Draper i den populære serie ‘Mad Men’, som blev vist på tv gennem 7 sæsoner.

Serien, som Netflix allerede har bestilt to sæsoner af, vil mørk coming-of-age historie hvor man følger Sabrina, der er halvt mennesker og halvt heks, mens hun prøver at forene de mørke kræfter med livet på Baxter High skolen.

Den nye udgave af ‘Sabrina: Skolens Heks’ / ‘Sabrina the Teenage Witch’ vil henvende sig til et ældre publikum end det var tilfældet med den gamle serie, da den beskrives som værende meget mørk og med referencer til kultfilmene ‘Rosemary’s Baby’ og ‘The Exorcist’.

LÆS OGSÅ   Michael Bay laver 'The Raid'-remake til Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien om heksen Sabrina er skabt af forlaget Archie Comics, som også står bag ‘Riverdale’, der netop nu kan ses på Netflix. Der er dermed også rygter om at de to serier vil foregå i samme univers og med referencer til hinanden.

Den endelig titel på serien er ikke endnu afsløret, mens premieredatoen forventes, at blive i slutningen af 2018 eller begyndelsen af 2019.    Skriv kommentar