Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Madaari

17/02/2017 | Flixfilm

Se Madaari på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Nishikant Kamat
Skuespillere: Irrfan Khan, Jimmy Sheirgill, Vishesh Bansal, Tushar Dalvi
Spilletid: 133 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Et brobyggeri i Mumbai styrter sammen og dræber en mands familie. Han starter en målrettet kamp for at stille de skyldige til ansvar.


Se Madaari på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMadaari havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Madaari ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Madaari herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Madaari er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Madaari stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar