Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

01/04/2020 | Flixfilm

Se Madagascar 3: Europe’s Most Wanted på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at have afsluttet deres afrikanske eventyr sætter Alex og hans venner kurs mod New York med et omrejsende cirkus.


Se Madagascar 3: Europe’s Most Wanted på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMadagascar 3: Europe’s Most Wanted (Efterlyst i hele Europa) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Madagascar 3: Europe’s Most Wanted (Efterlyst i hele Europa) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Madagascar 3: Europe’s Most Wanted herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Madagascar 3: Europe’s Most Wanted (Efterlyst i hele Europa) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Madagascar 3: Europe’s Most Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar