Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Madagascar: Escape 2 Africa

Madagascar: Escape 2 Africa

01/04/2020 | Flixfilm

Se Madagascar: Escape 2 Africa på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Eric Darnell, Tom McGrath
Skuespillere: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Efter en mislykket redningsaktion strander løven Alex og hans venner i Afrika. Desværre finder Alex ud af, at han ikke har meget til fælles med de lokale.


Se Madagascar: Escape 2 Africa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMadagascar: Escape 2 Africa havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Madagascar: Escape 2 Africa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Madagascar: Escape 2 Africa herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Madagascar: Escape 2 Africa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Madagascar: Escape 2 Africa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Madagascar: Escape 2 Africa

  1. Ja hej - kl. 00:03, 16-12-2014:

    Nu når i har Madagascar og madagascar 2 ville jeg spørge om 3’eren også vil komme ud? 🙂

    Skriv kommentar