Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Madagascar

Madagascar

01/04/2020 | Flixfilm

Se Madagascar på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Eric Darnell, Tom McGrath
Skuespillere: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: Greek, American Sign Language, English, Portuguese, Spanish, German, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Fire forkælede dyr fra en zoo i New York strander på Madagaskar og opdager, at livet bestemt ikke er en dans på roser, når man skal takle gangsterpingviner og halvaber.

Madagascar havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Madagascar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Madagascar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Madagascar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Madagascar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Madagascar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar