Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Madame Claude

Madame Claude

02/04/2021 | Flixfilm

Se Madame Claude på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Biography, Crime, Drama, Romance
Instruktør: Sylvie Verheyde
Skuespillere: Karole Rocher, Roschdy Zem, Garance Marillier, Pierre Deladonchamps
Spilletid: 112 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I 1960'ernes Paris strækker madame Claudes indflydelse sig langt ud over prostitutionens verden, indtil en velhavende, ung kvinde truer med at ændre alting.

Madame Claude havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Madame Claude på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Madame Claude ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Madame Claude stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Madame Claude, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Madame Claude er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar