Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maddman: The Steve Madden Story

Maddman: The Steve Madden Story

01/01/2018 | Flixfilm

Se Maddman: The Steve Madden Story på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Ben Patterson
Skuespillere: Steve Madden
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Denne dokumentar fortæller historien om en skodesigners milliardimperium og hans efterfølgende comeback efter en økonomisk skandale.


Se Maddman: The Steve Madden Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaddman: The Steve Madden Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maddman: The Steve Madden Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maddman: The Steve Madden Story herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maddman: The Steve Madden Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maddman: The Steve Madden Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar