Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maddman: The Steve Madden Story

Maddman: The Steve Madden Story

01/01/2018 | Flixfilm

Se Maddman: The Steve Madden Story på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Ben Patterson
Skuespillere: Steve Madden, Karla Frieders, Rachelle Watts, Amelia Newton Varela
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne dokumentar fortæller historien om en skodesigners milliardimperium og hans efterfølgende comeback efter en økonomisk skandale.

Maddman: The Steve Madden Story havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Maddman: The Steve Madden Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maddman: The Steve Madden Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maddman: The Steve Madden Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maddman: The Steve Madden Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maddman: The Steve Madden Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar