Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Made in Chelsea

Made in Chelsea

16/05/2023 | Flixfilm

Made in Chelsea på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: Documentary, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jamie Laing, Mark-Francis Vandelli, Louise Thompson
Spilletid: 47 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: I denne reality-serie følger vi livet og kærligheden hos en gruppe unge i 20'erne fra Londons overklassemiljø.Se Made in Chelsea på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Made in Chelsea (Sæson 20) havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Made in Chelsea på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Made in Chelsea (Sæson 20) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Made in Chelsea (Sæson 20) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Made in Chelsea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Made in Chelsea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar