Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Made in Italy

Made in Italy

01/03/2022 | Flixfilm

Made in Italy på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: James D'Arcy
Skuespillere: Yolanda Kettle, Micheál Richardson, Souad Faress
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom, Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Rikos fabrik, familie og venner har altid været omdrejningspunkterne i hans liv. Efter en eksistentiel krise beslutter han sig for at leve det liv, han ønsker.Se Made in Italy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Made in Italy havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Made in Italy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Made in Italy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Made in Italy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Made in Italy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Made in Italy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar