Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Made in Mexico

Made in Mexico

28/09/2018 | Flixfilm

Se Made in Mexico på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Shanik Aspe, Roby Checa, Columba Diaz, Pepe Diaz
Spilletid: 49 min
Land: USA
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Disse jetsettere i Mexico City lever måske nok et liv i overflod, men et kig bag kulisserne afslører et indviklet net af intriger, misundelse og personlige kampe.


Se Made in Mexico på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMade in Mexico (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Made in Mexico (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Made in Mexico herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Made in Mexico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Made in Mexico (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar