Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Made of Honor

Made of Honor

01/10/2018 | Flixfilm

Se Made of Honor på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Paul Weiland
Skuespillere: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Kadeem Hardison
Spilletid: 101 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da han pludselig indser, at han elsker sin bedste ven, bruger en evig skørtejæger sin status som hendes "brudepige" til at forpurre bryllupsplanerne.

Made of Honor (En ægte mand) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Made of Honor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Made of Honor (En ægte mand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Made of Honor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Made of Honor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Made of Honor (En ægte mand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar