Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Made of Honor

Made of Honor

01/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Made of Honor på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Paul Weiland
Skuespillere: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Kadeem Hardison
Spilletid: 101 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da han pludselig indser, at han elsker sin bedste ven, bruger en evig skørtejæger sin status som hendes "brudepige" til at forpurre bryllupsplanerne.


Se Made of Honor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Made of Honor (En ægte mand) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Made of Honor (En ægte mand) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Made of Honor herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Made of Honor (En ægte mand) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Made of Honor stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar