Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Made You Look: A True Story About Fake Art

Made You Look: A True Story About Fake Art

23/02/2021 | Flixfilm

Se Made You Look: A True Story About Fake Art på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Barry Avrich
Skuespillere: Ann Freedman, M.H. Miller, Perry Amsellem, Patty Cohen
Spilletid: 94 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En kvinde træder ind i et galleri i New York med en samling ukendte mesterværker. Sådan begynder en historie om grådighed, trods og bedrag på højt plan i kunstverdenen.

Made You Look: A True Story About Fake Art (Kig igen: En sand historie om kunstsvindel) havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Made You Look: A True Story About Fake Art på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Made You Look: A True Story About Fake Art (Kig igen: En sand historie om kunstsvindel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Made You Look: A True Story About Fake Art stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Made You Look: A True Story About Fake Art, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Made You Look: A True Story About Fake Art (Kig igen: En sand historie om kunstsvindel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar