Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Madhouse

01/08/2017 | Flixfilm

Se Madhouse på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: William Butler
Skuespillere: Joshua Leonard, Jordan Ladd, Natasha Lyonne, Lance Henriksen
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Uhyggen breder sig i de mørke og klaustrofobiske celler under et forældet og forfaldent sindssygehospital, der styres af de syges lov i dette mentale mareridt.


Se Madhouse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMadhouse havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Madhouse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Madhouse herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Madhouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Madhouse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar