Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Madklubben

Madklubben

16/07/2023 | Flixfilm

Madklubben på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre venner vil lægge fortiden bag sig og rejser til Italien for at deltage i et madlavningskursus, hvor de lærer at sætte ingredienser sammen til et lykkeligere liv.Se Madklubben på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Madklubben havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Madklubben på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Madklubben ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Madklubben stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Madklubben, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Madklubben er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar