Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Madness in the Desert

Madness in the Desert

15/02/2018 | Flixfilm

Se Madness in the Desert på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Richard Heap, John L Matthews, John L. Matthews
Skuespillere: Thierry Sabine, Mark Thatcher
Spilletid: 59 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Historien om tilblivelsen af "Lagaan", en af århundredets mest skelsættende indiske film, bliver fortalt af Satyajit Bhatkal, der var en del af holdet bag filmen.


Se Madness in the Desert på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Madness in the Desert havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Madness in the Desert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Madness in the Desert:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Madness in the Desert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Madness in the Desert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar