Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Madre

26/08/2017 | Flixfilm

Se Madre på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Short, Horror
Instruktør: Wil Haynes
Skuespillere: Antonio Badrani, Dalit Berkowitz, Kaylynn Hardison, Esmeralda Norman
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Diana er gravid og har for meget at se til, så hun hyrer en barnepige til sin svært autistiske søn. Men hun begynder snart at frygte, at barnepigen har onde hensigter.


Se Madre på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMadre havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Madre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Madre herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Madre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Madre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar