Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mae Martin: SAP

Mae Martin: SAP

29/03/2023 | Flixfilm

Mae Martin: SAP på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy
Instruktion: Abbi Jacobson
Skuespillere: Mae Martin
Spilletid: 70 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mae Martin reflekterer over en verden, der er i ubalance – fra et mytisk møde med en elg til kønsspektret i Skønheden og udyret – i denne comedy special.Se Mae Martin: SAP på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mae Martin: SAP havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mae Martin: SAP på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mae Martin: SAP ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mae Martin: SAP stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mae Martin: SAP, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mae Martin: SAP er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar