Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen

Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen

08/01/2021 | Flixfilm

Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Vinteren er slut, og Bheem og landsbyens indbyggere byder en ny og solrig årstid velkommen på alle deres yndlingsmåder under Makar Sankranti-festivalen.

Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen på YouTube.Se Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mægtige lille Bheem: Dragefestivalen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar