Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mænd og Høns

Mænd og Høns

01/12/2016 | Flixfilm

Se Mænd og Høns på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da de opdager, at de er adopterede, besøger to brødre deres far på en lille ø med et sanatorium, løbske dyr og deres vildt sindsforvirrede familie.


Se Mænd og Høns på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMænd og Høns havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mænd og Høns ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mænd og Høns herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mænd og Høns er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mænd og Høns stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Mænd og Høns

 1. Rikke Meyhoff - kl. 19:34, 30-05-2019:

  Hej Netflix.
  Mænd og høns er mit absolut bedste grineflip!
  Jeg elsker den film og jeg kan se den igen og igen.. Men desværre har I gjort så den ikke længere er tilgængelig. På jeres hjemmeside skriver I, at man stadig kan se den? Det forstår jeg heller ikke? Der er endda et felt man kan trykke på og så åbner appen, og så kommer filmen frem, men man kan ikke trykke Play.
  Jeg håber inderligt, at I på magisk vis vil gøre filmen tilgængelig eller kigge på hjemmeside-problemet. Måske er det mig, der hør noget forkert.
  Tak på forhånd!
  Mvh. Rikke

  Skriv kommentar