Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maestros

20/07/2022 | Flixfilm

Maestros på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy
Instruktion: Óscar del Caz
Skuespillere: Manuel Alexandre, Álvaro de Luna, Jesús Guzmán
Spilletid: 100 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter at have afsonet 30 år i fængsel bliver fem bankrøvere pludselig løsladt i det moderne samfund, hvor de beslutter sig for igen at gøre det, de er bedst til.

Maestros havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maestros på YouTube.Se Maestros på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maestros ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maestros stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maestros, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maestros er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar