Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mafia Is Cose Nostre

Mafia Is Cose Nostre

12/05/2021 | Flixfilm

Mafia Is Cose Nostre på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fra fængslet fortæller Antonia Maria Iannicelli i denne dokumentar om de tragiske begivenheder med tråde til mafiaen, som førte til, at hendes nærmeste døde.Se Mafia Is Cose Nostre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mafia Is Cose Nostre havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mafia Is Cose Nostre på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mafia Is Cose Nostre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mafia Is Cose Nostre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mafia Is Cose Nostre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mafia Is Cose Nostre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar