Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mafioso

04/11/2021 | Flixfilm

Mafioso på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Alberto Lattuada
Skuespillere: Alberto Sordi, Norma Bengell, Gabriella Conti
Spilletid: 105 min
Land: Italy
Sprog: Italian, English, French, German
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Antonio Badalamenti er chef på en bilfabrik og lander i en uventet rolle, da mafiaen indkasserer en tjeneste og tvinger ham til at udføre et mord.

Mafioso havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mafioso på YouTube.Se Mafioso på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mafioso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mafioso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mafioso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mafioso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar