Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maggie and Bianca: Fashion Friends

Maggie and Bianca: Fashion Friends

12/05/2019 | Flixfilm

Maggie and Bianca: Fashion Friends på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En amerikansk modestuderende og datteren af en industrimogul, der normalt er hinandens diametrale modsætning, danner et evigt bånd og starter et rockband i Milano.

Maggie and Bianca: Fashion Friends (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maggie and Bianca: Fashion Friends på YouTube.Se Maggie and Bianca: Fashion Friends på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Maggie and Bianca: Fashion Friends (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maggie and Bianca: Fashion Friends (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maggie and Bianca: Fashion Friends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maggie and Bianca: Fashion Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar