Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maggie and Bianca: Fashion Friends

Maggie and Bianca: Fashion Friends

12/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Maggie and Bianca: Fashion Friends på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En amerikansk modestuderende og datteren af en industrimogul, der normalt er hinandens diametrale modsætning, danner et evigt bånd og starter et rockband i Milano.


Se Maggie and Bianca: Fashion Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maggie and Bianca: Fashion Friends (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maggie and Bianca: Fashion Friends (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maggie and Bianca: Fashion Friends herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maggie and Bianca: Fashion Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maggie and Bianca: Fashion Friends (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar