Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Magi: Adventure of Sinbad

Magi: Adventure of Sinbad

14/07/2016 | Ingen kommentarer

Se Magi: Adventure of Sinbad på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Legenden fra de syv have begyndte som en dreng, der var fast besluttet på at gøre verden til et bedre sted. Han begynder med en farlig hule.


Se Magi: Adventure of Sinbad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Magi: Adventure of Sinbad havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Magi: Adventure of Sinbad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Magi: Adventure of Sinbad herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Magi: Adventure of Sinbad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Magi: Adventure of Sinbad stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar