Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Magi: Adventure of Sinbad

Magi: Adventure of Sinbad

14/07/2016 | Flixfilm

Se Magi: Adventure of Sinbad på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Legenden fra de syv have begyndte som en dreng, der var fast besluttet på at gøre verden til et bedre sted. Han begynder med en farlig hule.


Se Magi: Adventure of Sinbad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMagi: Adventure of Sinbad havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Magi: Adventure of Sinbad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Magi: Adventure of Sinbad herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Magi: Adventure of Sinbad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Magi: Adventure of Sinbad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar