Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Magi, mystik og eventyr; Netflix klar med 6 nye børne-serier

Magi, mystik og eventyr; Netflix klar med 6 nye børne-serier

09/10/2016 | Flixfilm

elvesEr du vild med LEGO Elves, monstre og robotter? Netflix har netop annonceret, at de har igangsat produktionen af seks nye børneprogrammer, som byder på fantastisk historiefortælling til børn i alle aldre. De seks nye serier er LEGO Elves, The Hollow, Kibaoh Klashers, Robozuna, Treehouse Detectives og Super Monsters, som alle tager børnene med på vilde og fortryllende eventyr, der helt sikkert vil fængsle yngre børn over hele verden.

Større børn vil få serveret spænding og intriger i fire nye actionfyldte shows. Som i LEGO Elves, hvor man kommer med ind i en magisk og farlig skov, hvor mennesker og elver forsøger at beskytte deres verdener fra den onde trold. I The Hollow er en gruppe venner fanget i en surrealistisk verden, som de desperat forsøger at komme ud af. Børnene kan også komme med på et hæsblæsende racerkøb i Kibaoh Klashers og opnå frihed i Robozuna, hvor en teenagedreng og hans hjemmelavede robot kamp vil nedkæmpe et ondt imperium.

De yngste Netflix-medlemmere vil også bliver underholdt af to nye shows for børnehavebørn næste år. I Treehouse Detectives vil to bjørne undersøge naturens mysterier og i Super Monsters vil en børnehave med legesyge monstre hjælpe de yngste seere med at finde deres superkræfter gennem simple læsetræning.

LÆS OGSÅ:   Hajer terroriserer Paris i ny Netflix-film

“Hos Netflix elsker vi kreativitet og historier, der udsætter børn for nye og inspirerende verdener,” udtaler Andy Yeatman, direktør for Global Kids Content hos Netflix. “Vi arbejder med de bedste historiefortællere i branchen om at udvikle eventyr, der åbner op for børns fantasi.”

Der er endnu ingen konkrete premieredatoer på de nye serier, men nedenfor kan du se hvilket år de kan ses på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

LEGO Elves – Premiere 2017
Kibaoh Klashers – Premiere 2017
Super Monsters – Premiere 2017
Treehouse Detectives – Premiere 2018
Robozuna – Premiere 2018
The Hollow – Premiere 2018
Skriv kommentar