Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Magic Box

Magic Box

06/03/2022 | Flixfilm

Magic Box på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Biography, Drama
Instruktion: John Boulting
Skuespillere: Robert Donat, Maria Schell, Renée Asherson
Spilletid: 118 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Et biografisk drama om filmmanden og opfinderen William Friese-Green, der var en af britisk films store pionerer.

Magic Box havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Magic Box på YouTube.Se Magic Box på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Magic Box ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Magic Box stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Magic Box, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Magic Box er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar