Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Magic City

Magic City

15/01/2015 | Flixfilm

Se Magic City på Netflix

Indspilningsår: 2012–2013
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Steven Strait, Jessica Marais
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Ike Evans er kongen af Miami takket være sit hotel, hvor han er vært for alle mulige berømtheder. Men tingene ændrer sig, da Castros oprørere overtager Cuba i 1959.Se Magic City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Magic City havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Magic City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Magic City:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Magic City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Magic City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar