Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Magic City

Magic City

15/01/2015 | Flixfilm

Magic City på Netflix

Produktionsår: 2012–2013
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jeffrey Dean Morgan, Olga Kurylenko, Steven Strait
Spilletid: 50 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Ike Evans er kongen af Miami takket være sit hotel, hvor han er vært for alle mulige berømtheder. Men tingene ændrer sig, da Castros oprørere overtager Cuba i 1959.

Magic City havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Magic City på YouTube.Se Magic City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Magic City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Magic City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Magic City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Magic City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar