Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Magic for Humans

Magic for Humans

15/05/2020 | Flixfilm

Magic for Humans på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Comedy, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Justin Willman, Jillian Sipkins, Mateo Ray Garcia
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Justin Willman blander godmodig magi med voksenhumor, når han forbløffer folk på gaden og gennemfører indviklede tricks.

Magic for Humans (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Magic for Humans på YouTube.Se Magic for Humans på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Magic for Humans (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Magic for Humans (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Magic for Humans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Magic for Humans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar