Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Magic Mike XXL

Magic Mike XXL

01/10/2020 | Flixfilm

Se Magic Mike XXL på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Gregory Jacobs
Skuespillere: Channing Tatum, Juan Piedrahita, Sharon Blackwood, Alison Faulk
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Tre år efter han er gået på pension, overtales stripperen Mike og de lækre fyre fra Kings of Tampa til at gøre et sidste forsøg på at vinde titlen i Myrtle Beach.

Magic Mike XXL havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Magic Mike XXL på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Magic Mike XXL ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Magic Mike XXL er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Magic Mike XXL stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar