Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Magicians: Life in the Impossible

Magicians: Life in the Impossible

13/02/2017

Se Magicians: Life in the Impossible på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Christoph Baaden, Marcie Hume
Skuespillere: Jon Armstrong, Brian Gillis, David Minkin, Jan Rouven
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Fire tryllekunstnere med specialiteter inden for illusioner deler personlige historier og røber nogle overraskende professionelle tips.


Se Magicians: Life in the Impossible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Magicians: Life in the Impossible havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Magicians: Life in the Impossible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Magicians: Life in the Impossible herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Magicians: Life in the Impossible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Magicians: Life in the Impossible stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar