Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Magicians: Life in the Impossible

Magicians: Life in the Impossible

13/02/2017 | Flixfilm

Se Magicians: Life in the Impossible på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Christoph Baaden, Marcie Hume
Skuespillere: Jon Armstrong, Brian Gillis, David Minkin, Jan Rouven
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Fire tryllekunstnere med specialiteter inden for illusioner deler personlige historier og røber nogle overraskende professionelle tips.


Se Magicians: Life in the Impossible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMagicians: Life in the Impossible havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Magicians: Life in the Impossible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Magicians: Life in the Impossible herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Magicians: Life in the Impossible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Magicians: Life in the Impossible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar