Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mai: A Mother’s Rage

Mai: A Mother’s Rage

15/04/2022 | Flixfilm

Mai: A Mother’s Rage på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En sørgende mor opdager, hvem de skyldige er i sin datters tragiske død, og forvandler sig fra ydmyg til nådesløs for at få sandheden frem.

Mai: A Mother’s Rage (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mai: A Mother’s Rage på YouTube.Se Mai: A Mother’s Rage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mai: A Mother’s Rage (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mai: A Mother’s Rage (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mai: A Mother’s Rage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mai: A Mother’s Rage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar