Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mai Scherzare Con Le Stelle

Mai Scherzare Con Le Stelle

03/06/2021 | Flixfilm

Se Mai Scherzare Con Le Stelle på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Matteo Oleotto
Skuespillere: Maurizio Fanin, Pilar Fogliati, Emanuela Grimalda
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Det slår gnister, da en astrologibesat romantiker indgår i et fupforhold med en urokkelig videnskabsmand for at narre sine forældre til at tro, at hun har succes.

Mai Scherzare Con Le Stelle havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mai Scherzare Con Le Stelle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mai Scherzare Con Le Stelle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mai Scherzare Con Le Stelle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mai Scherzare Con Le Stelle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mai Scherzare Con Le Stelle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar