Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maid in Manhattan

Maid in Manhattan

01/06/2015 | Flixfilm

Se Maid in Manhattan på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Wayne Wang
Skuespillere: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Det slår gnister, da stuepigen Marissa og politikeren Christopher støder på hinanden på et fornemt hotel i New York. Problemet er, at han tror, hun er gæst på hotellet.


Se Maid in Manhattan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaid in Manhattan havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maid in Manhattan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maid in Manhattan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maid in Manhattan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maid in Manhattan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar