Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maid in Manhattan

Maid in Manhattan

01/06/2015 | Ingen kommentarer

Se Maid in Manhattan på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Wayne Wang
Skuespillere: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Det slår gnister, da stuepigen Marissa og politikeren Christopher støder på hinanden på et fornemt hotel i New York. Problemet er, at han tror, hun er gæst på hotellet.


Se Maid in Manhattan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maid in Manhattan havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maid in Manhattan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maid in Manhattan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maid in Manhattan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maid in Manhattan stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar