Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maid in Manhattan

Maid in Manhattan

01/06/2015 | Flixfilm

Maid in Manhattan på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Wayne Wang
Skuespillere: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Det slår gnister, da stuepigen Marissa og politikeren Christopher støder på hinanden på et fornemt hotel i New York. Problemet er, at han tror, hun er gæst på hotellet.

Maid in Manhattan havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maid in Manhattan på YouTube.Se Maid in Manhattan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Maid in Manhattan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maid in Manhattan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maid in Manhattan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maid in Manhattan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar