Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maid

01/10/2021 | Flixfilm

Maid på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Margaret Qualley, Nick Robinson, Rylea Nevaeh Whittet
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Efter at være flygtet fra et voldeligt forhold finder en ung mor et job som rengøringskone, mens hun kæmper med at forsørge sit barn og bygge en bedre fremtid for dem.

Maid (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maid på YouTube.Se Maid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maid (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maid (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Maid

  1. Julie Bay Ottesen - kl. 16:02, 23-10-2021:

    I absolutely love “Maid”.
    The actors all act very well and do a wonderful job portraying some of the struggles of those less fortunate. Can’t wait to see more episodes.

Skriv kommentar