Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maiden

03/03/2021 | Flixfilm

Maiden på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Alex Holmes
Skuespillere: Frank Bough, John Chittenden, Bruno Du Bois
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I en ellers mandsdomineret sport står skipperen Tracy Edwards i spidsen for den første kvindelige besætning i en berømt kapsejlads verden rundt.

Maiden havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maiden på YouTube.Se Maiden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Maiden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maiden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maiden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maiden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar