Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maidentrip

Maidentrip

01/08/2015 | Flixfilm

Maidentrip på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Adventure, Biography
Instruktion: Jillian Schlesinger
Skuespillere: Dick Dekker, Kim Dekker, Laura Dekker
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: Dutch, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I denne dokumentar følger man den 14-årige Laura Dekker på hendes solosejlads Jorden rundt gennem de optagelser, hun selv filmede undervejs.

Maidentrip havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maidentrip på YouTube.Se Maidentrip på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maidentrip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maidentrip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maidentrip, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maidentrip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar