Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maître du monde

Maître du monde

07/04/2022 | Flixfilm

Maître du monde på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den 40-årige børsmægler Richard er på trods af sin succes træt af at leve efter idealer og moral, der ikke er hans egen, og beslutter at forsøge at leve et autentisk liv.

Maître du monde havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maître du monde på YouTube.Se Maître du monde på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Maître du monde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maître du monde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maître du monde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maître du monde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar