Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Major Crimes

Major Crimes

01/01/2016 | Flixfilm

Se Major Crimes på Netflix

Indspilningsår: 2012–2018
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mary McDonnell, G.W. Bailey, Tony Denison, Michael Paul Chan
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: I denne serie, der bygger på "The Closer", er Sharon Raydor leder af en flok betjente i Los Angeles, som prøver at løse byens mest komplicerede forbrydelser.


Se Major Crimes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMajor Crimes havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Major Crimes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Major Crimes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Major Crimes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Major Crimes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar