Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Makaber ny sæson af Santa Clarita Diet på vej

Makaber ny sæson af Santa Clarita Diet på vej

29/03/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort, at deres komedie-serie Santa Clarita Diet vender tilbage med en sæson 2 i 2018.

Annonceringen sker i en video, som kan ses nederst i artiklen.

I Santa Clarita Diet er Joel (Timothy Olyphant) og Sheila (Drew Barrymore) ægtefæller, der lever og arbejder som ejendomsmæglere i forstaden Santa Clarita. En dag sker der dog en dramatisk ændring i Sheilas liv, som sender dem begge ud på en kaotisk periode, der involverer død og ødelæggelse. Sheila har nemlig fået smag for menneskekød …

Serien fik en blandet modtagelse ved premieren – dog ikke p.g.a. kvaliteten, men de blodige og til tider meget eksplicitte billeder af blod, knogle, legemesdele mv., som var hård kost for nogle seere.

LÆS OGSÅ   Sidste sæson af 'Brooklyn Nine-Nine' kommer på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Generelt blev serien dog rost for sin nye tilgang til komedie-genren og det danske film-magasin Ekko kvitterede således med fire stjerne og kommentaren; ” … Santa Clarita Diet bliver kun endnu mere syret, og det er langt hen ad vejen en blodig fornøjelse,” skrev anmelder Nicki Bruun.

Netflix-serien Santa Clarita Diet er skabt og produceret af Victor Fresco, der tidligere har lavet bl.a. komedie-serierne My Name Is Earl og Better Off Ted.

Se Santa Clarita Diet på Netflix Danmark. Sæson 2 kommer i 2018.Skriv kommentar