Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Makaber ny sæson af Santa Clarita Diet på vej

Makaber ny sæson af Santa Clarita Diet på vej

29/03/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort, at deres komedie-serie Santa Clarita Diet vender tilbage med en sæson 2 i 2018.

Annonceringen sker i en video, som kan ses nederst i artiklen.

I Santa Clarita Diet er Joel (Timothy Olyphant) og Sheila (Drew Barrymore) ægtefæller, der lever og arbejder som ejendomsmæglere i forstaden Santa Clarita. En dag sker der dog en dramatisk ændring i Sheilas liv, som sender dem begge ud på en kaotisk periode, der involverer død og ødelæggelse. Sheila har nemlig fået smag for menneskekød …

Serien fik en blandet modtagelse ved premieren – dog ikke p.g.a. kvaliteten, men de blodige og til tider meget eksplicitte billeder af blod, knogle, legemesdele mv., som var hård kost for nogle seere.

LÆS OGSÅ:   En teenager forsøger at finde meningen i bittersødt ungdomsdrama; 'En del af dig'

Generelt blev serien dog rost for sin nye tilgang til komedie-genren og det danske film-magasin Ekko kvitterede således med fire stjerne og kommentaren; ” … Santa Clarita Diet bliver kun endnu mere syret, og det er langt hen ad vejen en blodig fornøjelse,” skrev anmelder Nicki Bruun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix-serien Santa Clarita Diet er skabt og produceret af Victor Fresco, der tidligere har lavet bl.a. komedie-serierne My Name Is Earl og Better Off Ted.

Se Santa Clarita Diet på Netflix Danmark. Sæson 2 kommer i 2018.
Skriv kommentar