Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Make It Mine

Make It Mine

05/01/2022 | Flixfilm

Make It Mine på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Loïc er ufrugtbar, men ønsker at få et barn med Odile. Da han støder på sin gamle flamme, går det op for ham, at hendes søn blev undfanget, mens de var sammen.

Make It Mine havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Make It Mine på YouTube.Se Make It Mine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Make It Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Make It Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Make It Mine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Make It Mine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar