Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Make It or Break It

Make It or Break It

01/05/2014 | Flixfilm

Se Make It or Break It på Netflix

Indspilningsår: 2009–2012
Genre: Drama, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ayla Kell, Josie Loren, Cassandra Scerbo, Candace Cameron Bure
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Mens de gennemgår de almindelige ungdomskvaler, føler gymnasterne fra et træningscenter for elitegymnaster også presset for at vinde guld.


Se Make It or Break It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Make It or Break It havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Make It or Break It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Make It or Break It:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Make It or Break It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Make It or Break It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.9 kommentarer til Make It or Break It

 1. Iben - kl. 21:31, 13-02-2016:

  Er der eller kommer der en sæson 5 af male it or breake it!!? Jeg dør seriøst hvis ikke pleas svar😫😫😫😫😫☺️☺️☺️

 2. Anna - kl. 10:28, 08-07-2016:

  Nej, det gør der ikke.
  Havde selv det spørgsmål
  Men fandt ud af at der ik kom flere

 3. Christina - kl. 17:36, 26-11-2016:

  Jeg synes det er super øv, at serien er blevet fjernet fra Netflix. Især når hele serien ikke kan findes på DVD. Jeg kan ihvertfald ikke. Please få det tilbage! 4. Sidsel - kl. 18:03, 31-07-2017:

  Jeg synes virkelig, at det er en skam, at serien er blevet taget af Netflix. Den findes ikke på dvd, så jeg synes I skulle tag af få den tilbage. Please!!!!

 5. Nadia - kl. 10:14, 27-02-2018:

  Er der en grund eller oversag til i har fjernet den på Netflix? Var helt vild med den og ville faktisk gerne se den igen, men kan ikke finde den andre steder. Kender flere der er kede af den er blevet fjernet. Håber den kunne blive lagt ind igen.

 6. katrine - kl. 22:07, 30-07-2018:

  Jeg synes det er en skam serie er blevet taget af Netflix. Jeg elsker den serie, please tilføj den igen.

 7. victoria - kl. 12:50, 14-09-2018:

  Jeg syndes seriøst i skal få den tilbage på Netflix, den er så god!

 8. Cecilie - kl. 10:28, 05-01-2020:

  Hej, jeg syntes ikke der er i orden at fjerne den serie den er mega god og der mange der gerne vil se den Så få dog den på Netflix igen altså det kan da ikke passe at i skal fjerne den pga der ikke er særligt mange der ser den vi vil gerne se den så få dog den på Netflix!!!!

 9. Mie - kl. 09:06, 28-07-2020:

  Få den op igen, har ledt alle steder, den findes bare ikke. Den bringer minder op. Verdens bedste serie. Vi så mange der vil se den. Vil gøre alt for den kom op igen. Især her i ferien og corona tiderne. Please

  Skriv kommentar