Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Make Me a Match

Make Me a Match

22/05/2022 | Flixfilm

Make Me a Match på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktion: Wendla Nölle
Skuespillere: N/A
Spilletid: 58 min
Land: Germany, Israel
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I Jerusalem jonglerer matchmakere kulturelle traditioner og livet i en moderne tidsalder, mens de hjælper kunder med at finde deres perfekte partnere.Se Make Me a Match på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Make Me a Match havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Make Me a Match på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Make Me a Match ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Make Me a Match stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Make Me a Match, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Make Me a Match er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar