Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Make Your Move

Make Your Move

01/10/2017 | Flixfilm

Se Make Your Move på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktør: Duane Adler
Skuespillere: Derek Hough, BoA, Will Yun Lee, Wesley Jonathan
Spilletid: 110 min
Land: South Korea, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Intet kan undertrykke lidenskaben mellem danserne Donny og Aya, selv ikke da deres respektive brødre – to rivaliserende klubejere – prøver at splitte dem ad.


Se Make Your Move på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMake Your Move havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Make Your Move ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Make Your Move herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Make Your Move er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Make Your Move stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar