Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Make Your Move

Make Your Move

01/10/2017 | Flixfilm

Make Your Move på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktion: Duane Adler
Skuespillere: Derek Hough, BoA, Will Yun Lee
Spilletid: 110 min
Land: South Korea, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Intet kan undertrykke lidenskaben mellem danserne Donny og Aya, selv ikke da deres respektive brødre – to rivaliserende klubejere – prøver at splitte dem ad.

Make Your Move havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Make Your Move på YouTube.Se Make Your Move på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Make Your Move ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Make Your Move stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Make Your Move, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Make Your Move er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar