Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Make Your Move

Make Your Move

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Make Your Move på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Musical, Romance
Instruktør: Duane Adler
Skuespillere: Derek Hough, BoA, Will Yun Lee, Wesley Jonathan
Spilletid: 110 min
Land: South Korea, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Intet kan undertrykke lidenskaben mellem danserne Donny og Aya, selv ikke da deres respektive brødre – to rivaliserende klubejere – prøver at splitte dem ad.


Se Make Your Move på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Make Your Move havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Make Your Move ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Make Your Move herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Make Your Move er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Make Your Move stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar