Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making 1899

Making 1899

17/11/2022 | Flixfilm

Making 1899 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Andrew Amondson
Skuespillere: Aneurin Barnard, Emily Beecham, Miguel Bernardeau
Spilletid: 50 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Kom med bag kulisserne, og se, hvordan skaberne af Dark har brugt den banebrydende virtuelle teknologi Volume til at filme deres nye detektivserie.Se Making 1899 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Making 1899 havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Making 1899 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Making 1899 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making 1899 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Making 1899, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Making 1899 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar