Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making a Murderer

Making a Murderer

19/10/2018 | Flixfilm

Making a Murderer på Netflix

Produktionsår: 2015–2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Steven Avery, Dolores Avery, Laura Nirider
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Denne virkelige thriller, filmet over ti år, følger en dna-frikendt mand, som bliver mistænkt i en ny, grusom forbrydelse, mens han afslører politikorruption.

Making a Murderer (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Making a Murderer på YouTube.Se Making a Murderer på NetflixAnmeldelse: Making a Murderer (Sæson 2)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Making a Murderer (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making a Murderer (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Making a Murderer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Making a Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar