Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making a Murderer

Making a Murderer

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Making a Murderer på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dolores Avery, Steven Avery, Ken Kratz, Brendan Dassey
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: Denne virkelige thriller, filmet over ti år, følger en dna-frikendt mand, som bliver mistænkt i en ny, grusom forbrydelse, mens han afslører politikorruption.


Se Making a Murderer på Netflix

Anmeldelse: Making a Murderer (Sæson 2)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Making a Murderer (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Making a Murderer (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Making a Murderer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Making a Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making a Murderer (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar