Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making a Murderer

Making a Murderer

19/10/2018 | Flixfilm

Se Making a Murderer på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dolores Avery, Steven Avery, Laura Nirider, Ken Kratz
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Denne virkelige thriller, filmet over ti år, følger en dna-frikendt mand, som bliver mistænkt i en ny, grusom forbrydelse, mens han afslører politikorruption.Se Making a Murderer på NetflixAnmeldelse: Making a Murderer (Sæson 2)

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Making a Murderer (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Making a Murderer (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Making a Murderer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Making a Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making a Murderer (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar