Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making Fun: The Story of Funko

Making Fun: The Story of Funko

24/05/2018 | Flixfilm

Se Making Fun: The Story of Funko på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: David Romero
Skuespillere: Jeff Ayers, Eric Bauza, Chris Beck, Mike Becker
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Funko startede i en garage i 1998. I dag er deres vinylfigurer elsket over hele verden, og virksomheden takker sine fans for sin succes.


Se Making Fun: The Story of Funko på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaking Fun: The Story of Funko havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Making Fun: The Story of Funko ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Making Fun: The Story of Funko herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Making Fun: The Story of Funko er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making Fun: The Story of Funko stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar