Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making Fun

Making Fun

04/03/2022 | Flixfilm

Making Fun på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jimmy DiResta, Paul Jackman, Patrick Laperrière
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den gnavne skaber Jimmy DiResta lader børn komme med idéer til sjove og skøre opfindelser. Derefter bygger han dem sammen med sine venner – hvis han er i humør til det.

Making Fun (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Making Fun på YouTube.Se Making Fun på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Making Fun (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making Fun (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Making Fun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Making Fun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar