Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano

Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano

12/10/2021 | Flixfilm

Se Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Musical
Instruktion: Marta Hermida, Lana Love
Skuespillere: Nacho Cano, Lana Love, Savannah Renée Rodriguez
Spilletid: 105 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Oplev den kreative proces bag Nacho Canos nye musical baseret på Malinche og Hernán Cortés' kærlighedshistorie og sammensmeltningen af deres to verdener.

Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano på YouTube.Se Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Making Malinche: A Documentary by Nacho Cano er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar