Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making the American Man

Making the American Man

01/07/2016 | Flixfilm

Se Making the American Man på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Gregory Caruso
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Denne dokumentar undersøger den moderne mandlige maskulinitet i USA ved at undersøge firmaer, der producerer produkter til mænd.


Se Making the American Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaking the American Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Making the American Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Making the American Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Making the American Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making the American Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar