Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Making The Billion Dollar Code

Making The Billion Dollar Code

08/10/2021 | Flixfilm

Making The Billion Dollar Code på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne featurette slutter medlemmer af Art+Com sig til folkene bag serien for at snakke om dens faktuelle baggrund, og om hvordan retssagen udviklede sig.

Making The Billion Dollar Code havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Making The Billion Dollar Code på YouTube.Se Making The Billion Dollar Code på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Making The Billion Dollar Code ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Making The Billion Dollar Code stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Making The Billion Dollar Code, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Making The Billion Dollar Code er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar